COMENTARIU: Sting pentru diminuarea umflării. Olomouc se îndreaptă din nou

COMENTARIU: Sting pentru diminuarea umflării. Olomouc se îndreaptă din nou

Unele pași sunt de până la haotic, ceea ce corespunde creșterii temerii sezonului. . Pierderea pe locul nesestupovou nu este încă neegalat, dar se pare că este o liga începător să însoțească Banik Ostrava la mai puțin de concurență

Doar suficient optimism

“Nu vom fi mari sau alibiști. Această echipă are calitatea de a-l, pentru a juca în jumătatea superioară a tabelului, „estimat înainte de începerea sezonului de un manager de club sportiv Ladislav Minar, cu toate că nu stâncă fanii nu se aștepta o astfel de declarație.

Următoarele luni au dovedit că a greșit. Liga jucător numai în patru cazuri a jucat un joc fără un gol câștigătoare. Atacul este, de asemenea, supărător.Shooterul este Sigma cel mai rău din competiție.

Cifra de afaceri nu a adus un număr limitat de hosting așteptări Roman Hubnik, nu a îndeplinit până acum înainte Aidin Mahmutovic. Pariul înaintea sezonului pentru un optimism de neegalat nu a ieșit. Mai degrabă lezate, deoarece acestea ascund neajunsurile de fotbaliști din blatancy și militantismul.

Într-un sezon a doua divizie anterioară a arătat că clubul este jucători prea tehnice și cele care miros de contact de fotbal cu multe conflicte dureroase. Dimpotrivă, nu există buldogi care să nu ezite să lovească balonul în caz de pericol.

Un astfel de plumb nu a fost câștigat de Sigma. Chiar și din cauza unei estimări proaste a evitării luptelor de salvare.Dar, fără ele, nu se poate reuși în astfel de jocuri, care este unul dintre motivele pentru suporterii pe bună dreptate îngrijorat de retrogradare

.

Sigma Clubul Provincial

Sportul și, în special, fotbalul ceh, este un mediu foarte nestandard. Bafuňari își joacă jocurile, președinții de cluburi se mistifică, arbitrii se înșeală. Cu toate acestea, regulile se aplică. Doar jucătorii puternici vor reuși. Și câștigătorii sunt puternici pe teren și în spatele scenei.

Nu numai din acest punct de vedere, Olomouc este singurul club provincial – și ar trebui să recunoască acest lucru. Era obișnuită să se deplaseze la vârful mesei și să atace dulapurile. Dar a trecut timpul.Experții mediului au estimat, înainte de începerea primăverii, că Bohemians și Jihlava au avut șase puncte mai mult decât Sigma înainte de etapa de deschidere a rundei a 17-a.

După șase meciuri, este o realitate și nimeni nu se îndoiește că punctele necesare vor ajunge la Pribram. Sigma a încălzit sezonul printre elita cehă. Ea a fost de pompare din baza de tineret, sprijinindu-se pe radiourile lui Radim Kučera. În prezent, personalitățile puternice și stelele strălucitoare din raport lipsesc. După cum se spune – sărăcia a venit la cazaci. Din acest punct de vedere, Olomouc este provincial. Și asta nu eo insultă. Spre deosebire de germana Hoffenheim sau Chieve italiană, este mai degrabă un miracol să rămânem pe vârful ceh pentru atât de mult timp. Dacă Sigma rămâne în liga, se străduiește să o salveze pe ea sau pe centrul mesei.. Și de așteptare pentru o generație puternică, care ridică clubul la înălțimi liga

viitor incert

Poate că cea mai mare problemă este fotbalul Olomouc structura acționarilor clubului. Deși tinerii oraș și fotbal senior sprijină cel mai preocupat de asigurarea surselor de finanțare necesare, dar rămân președinte Josef Lebr pe care el a recunoscut înainte de începerea sezonului, chiar Minar.

„În această etapă, este toate bazate pe o singură persoană, și că este dl Lébr. Aceasta este realitatea reală. Fără jucători Lebr state de plată nu va merge acasă fără Lebr nu aduce un jucător pentru a crea condițiile sale, fără a Lebr dificil de a cumpăra. În acest moment el este indispensabil pentru Olomouc.Nu am experimentat timp de un an și jumătate că cineva a venit și a vrut să-mi dea bani “, a spus Minar acum opt luni.

De atunci, situația nu sa schimbat. Pariurile pe o singură persoană sunt întotdeauna riscante. Lébr se poate termina din zi. Din cauza oboselii sau din orice alt motiv. În ciuda unor greșeli din trecut, președintele Sigma este încă un om cheie. Fără aceasta, jucătorii ar fi greu să plătească devreme. Dar este un mister dacă brandingul este luat odată de altcineva. Poate în Ostrava nu trebuie să-ți faci griji. În nordul Moraviei există întotdeauna cineva care nu lasă pe Baník să cadă. Din vanitate sau din nostalgie. Nu contează cu adevărat.La Hana, astfel de oameni nu sunt, și asta poate fi o mare problemă în viitor.