Jucătorii de handbal Dukly vor Betano juca în semifinalele Cupei Challenge

Jucătorii de handbal Dukly vor Betano juca în semifinalele Cupei Challenge

În Dukla semifinală, la sfârșitul lunii Betano aprilie va juca un total de ABC / UMinho Braga, primul meci ar trebui să joace în Portugalia.

Conform autorului de cinci goluri Dukla Milan Kotrč meci rănit, belgienii a jucat foarte greu. „Dar, așa cum le avem în a doua parte a fugit pe patru din cele cinci goluri, a fost în direcția noastră. Ar trebui să aibă mai multă putere și cadre mai stabil, în timp ce Betano pentru ei a fost în valoare de un cuplu de jucători „, a declarat site-ul Kotrč sport.cz

„Cupa semi-finale. – este aici de așteptare pentru un timp foarte lung. Braga că data viitoare când ne vom întâlni, este Betano pariuri online bonus inscriere calitativ altceva, la urma urmei este un participant regulat în Liga Campionilor, dar vom încerca să facem imposibilul „, a spus antrenorul Josef.

Câștigător o parte Betano esențială a Extraliga din Belgia a adus rezultate promițătoare 27:27 și a apărut introducerea unui meci de represalii în Eden.Petržala primul încasat în al optulea minut al aruncarii de șapte metri, dar avantajul de două goluri stins în curând.

Apoi, dimpotrivă, o echipă de la Anvers, pariuri pe contraatacuri rapide a apelat la 07:10, dar din nou trezit shooter Dukla. seria Pětigólová de rastoarna Betano rezultatul din prima repriză la 12:10 promițătoare.

După schimbarea Betano părți a început o urcare abruptă în fața Praguers și 46 de minute a fost deja sedmibrankový. Ca și în primul joc shooter promovat și patruzeci de directorul sportiv Daniel Dukla Curda, dar campion de șase ori al Belgiei a așteptat în zadar un alt gol imens sloveni Luka Groff. Sfârșitul meciului a fost deja loc în euforie progresivă.

„Am crezut indura mai mult decât adversarul tău.În a doua jumătate am asigurat, dar de la început echipa a fost puțin sub presiunea așteptărilor mari. În timp ce Churda experimentat a venit pe teren, a spart jocul. “Din 1993, Karviná a fost ultima echipă de bărbați din Cehia în competițiile europene, care la sfârșitul anilor 1990 a jucat de două ori EHF Quarterfinal și o dată Cupa Betano orașului. Cupa maxim Dukla, un fost câștigător al Cupei Europene de trei ori (1957, 1963, 1984), după divizarea participării Cehoslovacia în grupul sfert de finala Ligii Campionilor în sezonul 1994-1995.În rândul femeilor, Baník Most a ajuns în Cupa Challenge acum trei ani, până la premiul general.